ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2006. OKTÓBER 1. 

  Vasárnap az önkormányzati választások reggelén ismét Bács megyébe indultunk barátainkhoz. Az út során természetesen útbaejtettük Dávod községet, ahol Brigi és Gábor finom kávéval várt bennünket, még reggelire mennyei szendvicseket is készítettek, hogy ne korgó gyomorral kezdjük a napot. Mi csak Picúrt vittük, hiszen Vaskúton vártak bennünket Picúr gyermekei és gazdáik. Azért a beszélgetéssel elröppent óra végén, búcsúzás előtt Gábor még kiengedte a Komondorokat nekünk, hogy kicsit meggyömöszölhessük őket. Kenyeres Anna barátunk is velünk tartott és a kiengedett Komondorok símogatása közben a fajta egy újabb hívet és hódolót szerzett magának Anna személyében. Köszönhető ez Brigi és Gábor jó Komondorainak.

  Utunkat a végcél, Vaskút felé vettük, ahol már vártak ránk pécsi barátaink is. Megérkezve először Körmöndi Esztert csodáltuk meg. Járt a leányzó kézről kézre egészen addig, amíg mindenki kezében el nem mosolyodott. Közben Imre jóvoltából tűzre került a finom bajai halászlé és a baráti beszélgetés a kutyákra terelődött.

  Picúr gyermekei szépen fejlődnek és alkalmunk nyílt a két testvérről közös képeket készíteni. Bánk és Boglya szépen alakul, viselkedésük és vérmérsékletük megelégedéssel tölt el bennünket.

  Természetesen Boglya mellől társa és szerelme Fánk sem maradhat el, akiről hamar megállapítottuk, hogy igazi férfi, igazi macsó, mert amellett, hogy védi és óvja Boglyát folyton szemmel tartotta Bánkot és udvarlásba kezdett Picúrt illetően is.

  Kis kozmetika és símogatás után a finom halászlét kortyolgattuk jóllakásig. Eszter közben a szobájában lefeküdt, de csak akkor kezdett elaludni, mikor útnak indultunk haza. Történhetett ez azért is, mert ebéd után ejtőzés képpen mindannyian őt cirógattuk.Érdemes is volt, hiszen az a baba-mosoly feledhetetlen, amit Eszter produkál a felnőttek hangjára, beszédére.

  A Pulik közben kijátszották magukat az udvaron és a játéktól kicsit elpilledve ülhettek autóba, hogy induljanak újabb emlékekkel, örömökkel gazdagodva haza.

Köszönjük!