ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2006. OKTÓBER 22.

  Ebben az évben a Közép-Kelet Európa Kupa Budapesten került megrendezésre. A Pulikat Dr. Sirkó Éva bírálta. A kiállítás tekintetében óriási létszám volt várható, hiszen 2000 feletti nevezés érkezett a kiállításra a szervezőkhöz. Jó alkalom volt ez arra, hogy szukánk, Kisgyarmati Dorka PICÚR megtegye utolsó fellépését, hiszen a show világában már elérte, sőt túlszárnyalta mindazt, amit reméltünk. De jó alkalom volt arra is, hogy néhány barátunkkal találkozzunk, akik messze laknak tőlünk, bár a Puli, aki tőlünk származik összeköt bennünket.

  Kitty finom szendvicseket készített, Betti pedig még finomabb süteményekkel kényeztetett bennünket. A Puli kör mellett közben Kenyeres Anna és Lily barátaink szerepeltek agility versenyen.

  Már kora reggel a kiállításra értünk, méghozzá Kovács Andival, akinél Rasztari-Duci Anna lelt otthonra. A kiállításon több barátunk is várt már bennünket. Lora és Bomba, akiket a netboard fórumról ismertünk meg, Papp Gábor és Korponai Brigitta Komondoros barátaink, akik Dávodról érkeztek, Körömi Attila és Bíró Bernadett Koppány kanunk fiával Kolduskerti Fánkkal. Később megérkezett Horváth Violetta és Árpi a férje Lucával. Luca rögtön el is merült a tömegben a sok kutya láttán, mindegyiket meg akarta símogatni, érinteni, akit csak lehetett. Luca társa Violettáéknál Rasztari-Duci Csipke, aki Fánk apai féltestvére Koppánytól. Fánkkal együtt Bettiék Rasztari-Duci Boglyát is elhozták, aki Picúr lánya. Később Boglya testvére Rasztari-Duci Bendegúz is megérkezett. Bendegúz szintén egy családban él Tabajdon, az egész család eljött, hogy találkozzunk. Orbán Ági és férje Szabolcs a három kislányt is elhozták magukkal.

  Így megtiszteltetés volt kiállítani, Picúrt utoljára bemutatni. Annak idején Duci utolsó szereplését Aradon lánya, Rasztari-Duci Anna nézte végig. Most Picúr utolsó show szereplését két gyermeke is, Rasztari-Duci Boglya és Bendegúz tisztelte meg. Nem is maga a fellépés, a szereplés volt a lényeg, hanem a találkozás és a baráti beszélgetések. Minden család, minden gazdi természetesen éli a maga hétköznapi életét. A közös pont és a beszélgetés közös témája a PULI…és ez a lényeg. A Puli, aki összehozza az embereket, barátságok kötődnek és találkozások szerveződnek.

Köszönjük mindenkinek, mindannyiótoknak, aki eljött, hogy találkozhassunk!

Természetesen a folyamat, a dolog itt nem reked meg, nem ér véget. Hisz mindenkiben, minden gazdiban értékes emberekre leltünk…a történet tehát folytatódni fog!