ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2012. JÚlIUS 17. SÜLYSÁP

Luca 7. Születésnap

Vendégségben Sülysápon...

Bizony telik az idő. Luca már 7 éves és iskolába megy. Régi barátság ez a miénk, amit eredetileg a Puli alkotott, és hozott össze. Aztán ahogy telt az idő úgy lett ebből egyre szorosabb barátság. Viszont ma már annyira megváltozott a világ, hogy szinte mindkinek nehéz ebben a kialakult helyzetben. Nehéz, ezért ez azt is jelenti, hogy egyre több időt kell fordítanunk a mókuskerékre, és egyre kevesebb időnk marad a barátságra, az emberi kapcsolatokra. Pedig fontos! Fontosabb, mint a betevő hajkurászása és fontosabb, mint a megélhetés napi teendőit letudni még akkor is, ha a találkozás, a rászánt időtlen idő attól veszi el az energiát, amire muszáj fordítani. Azért fontos, mert erőt, energiát és kedvet is ad hozzá, és nem utolsó sorban a mókuskerék felejtős, múlandó, míg a barátság örök.

Egy megszokott, kialakult kis csapat évről évre összejön, találkozik egymással Sülysápon. Legalább egyszer az évben, még ha a többiekkel máskor nem is nagyon találkozik, illetve a szervezőkkel is legtöbbször csak futtában. Ez az alkalom nem más, mint Kovács Árpád és Horváth Violetta lányának, Lucának a születésnapja.

Ilyenkor megáll az idő és az ember kikapcsol. Egészen egyszerűen csak ellazul, elengedi magát, és hagyja, hogy a baráti beszélgetés kötetlenül kikapcsolódva sordorja tovább. Közben az udvari medencében még extra szolgáltatásként wellnes fürdőt is vehet, vagy utána hagyja, hogy a nepsugarak feltöltsék, mielőtt a barackfa árnyékába vonulna a jeges üdítőt kortyolni a pörkölt után. Finom szülinapi tortát majszol és csak beszélget, nevet, egyszerűen barátok között jól érzi magát, miközben a lábánál az asztal hűvösében Pulik terülnek el.

Sok esetben teljesen más érdeklődésű és beállítottságú emberek, akiket Luca születésnapja hozott össze egy találkozásra, de évről évre egyre közelebbi és egyre ismertebb társaság, ami már hagyomány!

Köszönjük a vendéglátást!

Fényképek ITT!