ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2007. JANUÁR 05. 

  Péntek délelőtt Pécs felé indultunk Szegedről, de most nem a megszokott úton. Nem Mohácsnál keltünk át a Dunán, hanem Baján a Duna Hídon. Így Bátaszék irányába haladtunk és a dombos borvidéken át a Csele-Patakon keresztül értünk Pécsre barátainkhoz Bettihez és Attilához. Kolduskerti Fánk édesapját Koppányt is magunkkal vittük ám Fánk barátnőjét, szerelmét Rasztari-Duci Boglyát védte és óvta apjától...mivel Boglya nagylány lett, épp, hogy véget ért az első tüzelése.

  Boglya így velünk jött a házba, hogy a két férfi békét kössön, ami a potenciális csaj jelenléte nélkül rögtön be is következett. Attila begyújtott a kandallóba és miközben meleg árasztotta el a szobát mi Bettike isteni főztjét költöttük el. Ebéd után levezetés képpen saját süteményeivel vezettük le az ebéd fáradtságos munkáját!

  Fánk és Boglya elválaszthatatlanok egymástól. Így ha az udvarra mentünk, akkor Boglya is velünk jött, hogy Fánk megnyugodjon...a szerelmével, élete párjával semmi baj nem történt.

  A kandalló melege mellett jót beszélgettünk...és már félszavakból, szempillantásokból értjük egymást. Ez a barátság és a közös mondanivaló miatt nagyon jó érzés nekünk. Sötétedéskor váltunk el csak, amikor Fánk férfias szépségét már kevésbé csodálhattuk.

  Búcsúzni nem búcsúztunk, hiszen nagyszerű dolgokat beszéltünk meg az idei évre...

Köszönünk mindent!