ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2007. FEBRUÁR 18. BUDAPEST

  A reggeli kutyaiskola során a fővárosba indultunk Kenyeres Anna barátunkhoz. Anna és édesanyja Klári már jóideje szervezték ezt a találkozót. Út közben randevút beszéltünk meg a weblapkészítőnkkel. Külön öröm számunkra, hogy a feleségét is megismerhettük.

A randevú után felfelé araszoltunk az Üllői úton. Egészen az elején, fennt a főváros szívében él Anna és Klári Pulijukkal Cörccel, aki hivatalos nevén Szandaréti Pásztor Buksi. A fővárosi társasház negyedik emeletén már vártak bennünket. Magunkkal vittük Rasztari-Duci Dinamitot, mert Klári és Cörc még soha nem látta.

A finom ebéd elköltése után Dinamit játszani próbált Cörccel, de a két Puli nemigazán találta az összhangot. Pedig Dini az égvilágon mindent latba vetett. Végül Anna vette kézbe a dolgot és megmutatta nekünk az alternatív tanítási módok egyikét.

Ez alatt a pár perc alatt Dinamit többet tanult, mint egész eddigi rövidke élete során. Ráadásul…ami büszkeséggel tölt el bennünket…Anna is nagyon megdicsérte a képességeit. Anna és Cörc rendszeres agilty versenyzők és erről szól az életük. Tehát már végigjárták azt az utat, amin Dinamit még csak most indul el.

Kipihenve a finom ebéd vérnyomás csökkentő hatását útnak indultunk hazafelé. Nagyszerű délután volt.

Köszönjük!