ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2008. MÁRCIUS 09. PÉCS

 

Vasárnap reggel már szokás szerint Dávodon kezdtük a napot egy jó kávéval és utána Vaskút érintésével Pécsre vettük az irányt. Vaskúton még megcsodáltuk a Kolduskerti Pulik új tagjait, akik már formásodtak ott jártunkkor és már egész mutatós módon üdvözöltek bennünket.

Átkelve Mohácsnál komppal a Dunán Pécsen már finom ebéddel vártak bennünket. Nem utolsó sorban a vendéglátóink is Puli tenyésztésére adták a fejüket és az első almot nevelgették szépen. Különösen jó érzés kettőnknek, nekünk és Körmöndi Imre barátunknak, mint tenyésztőknek, hogy a kettőnk tenyésztői munkájának folytatását látjuk a Boglyaszéli-Hűséges tenyészetben Pécsen. Kettőnk munkája és a folytatás öröme, hiszen a kölykök apja a mi kanunk és a Kolduskerti tenyészet szukájának utóda. Furcsa módon a kölykök anyja a mi szukánk és Körmöndi Imre kanjának utóda. A kölykökben tehát kettőnk eddigi elképzelése ötvöződik.

A kölykök között meglehetősen gyorsan elrepült az idő és a sok beszélgetés után indulhattunk is vissza.

Betti és Attila köszönjük a vendéglátást. Jó érzés ilyen jó minőségű almokat látni, mint a Boglyaszéli-Hűséges és a Kolduskerti tenyészetben.