ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2009. FEBRUÁR 01. KISVÁRDA

 

Miután hallottuk a hírt, hogy a tőlünk származó maszkos fakó Rasztari-Duci Edda Baracknak kölykei születtek rögtön szervezni kezdtük a találkozót, hogy meglátogassuk Picúr unokáit. Hosszas sakkozás után a választásunk erre a napra esett, bár Kitty dolgozott, de mégis utána rögtön útnak indultunk. Egyrészt azért ekkor mert ilyen korban már többet mutatnak a kölykök, mozgékonyak és már egyéniségük van, másrészt még nem kerülnek gazdihoz. Vendéglátóink, Kalmár Péter és felesége Zsuzsi nagy szeretetben és családi környezetben nevelik, tartják Pulijaikat. A csöppségek is így fejlődnek. Zsuzsi egyik kennel alapító Pulijától, Vándortól Baracknak 3 roppant erős, vasgyúró kölyke született.

A finom étel és a hosszas beszélgetés után volt bőven idő a babusgatásra, hogy a kölyköket meggyömöszöljük, kicsit a szívünkbe is lopták magukat érdeklődésükkel, közeledésükkel, figyelmességükkel és persze rosszalkodásukkal. Mindhárom kölyök széles, rövid, zömök és azt a típust képviseli, amit Zsuzsi magáénak vall. Közülük az egyik kislánynak nagyon érdekesen alakuló színe van. Látható már ilyen idős korban elütő módon egy barna füst a testén, ami hogyha bele dúrunk a kölyökszőrbe a tarkó tájékon, fülek mögött egészen szürke árnyalatot mutat. De testalkatra a kisfiú volt aki a legígéretesebbnek mutatkozott.

Hamar elröppent az idő, mint ahogy a Pulik mellett lenni szokott és késő este indultunk vissza a hosszú útnak, hajnalra róttuk le a kilométereket és érkeztünk meg otthonunkba, rengeteg élménnyel gazdagodva.

KÖSZÖNJÜK!