ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

2011. ÁPRILIS 14. VASKÚT

Vendégségben Vaskúton

A Kolduskerti Puli Tenyészetben jártunk...

Már nagyon régóta tervezgettük, hogy találkozunk. Készültünk többször is megnézni a kölyköket Vaskúton, de hol a Rackák szóltak közbe, hol pedig az autó. Végül aztán már hagytuk is a végére, hiszen Kolduskerti Jerke és Rasztari-Duci Ravasz úgyis egy helyre kerül, együtt utaztak New Yorkba, így a szállítás előtti napokban találkoztunk.

Körmöndi Imre Kolduskerti Tenyészetében Vaskúton éppen fedeztetés folyt, amikor megérkeztünk. Egy Koppány testvérétől, Csaholó-Borzas Cinkostól és Túri-Maszat Kincsőtől származó Bogárzói-Boros Puli szukát hoztak fedeztetésre Magyardombegyházáról Rasztari-Duci Bánkhoz. A fedeztetés végül sikeres volt.

Imre és Brigi finom ebéddel vendégeltek meg bennünket és sokat beszélgettünk. Eszter lányuk rengeteget változott, mióta nem láttuk egymást, de igazán Tamás fiúk fejlődése volt látványos, hiszen már a csecsemő kor után gagyog, és feláll a kis vasgyúró. A Puli kölykök, azaz Rasztari-Duci Bánk és Kolduskerti Huncut kölykei közben rendetlenkedtek az udvaron, amíg Eszter játszott a fedeztetésre hozott szuka gazdáinak gyermekeivel.

Jólesett egy kiadósat és tartalmasat beszélgetni és a hosszú kihagyás után volt is bőven miről. Köszönjük a vendéglátást!